Koira ja kissa laulaa 2 -video

Koira ja kissa laulaa 2 -video on saavuttanut supersuosion Youtubessa ja sitä on jaettu useilla hupisivustoilla sekä keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa. Koira ja kissa laulaa 2 -video on naurattanut lukuisia Internetin käyttäjiä ja alkuperäistä alle 30 sekuntia kestävää videota on katsonut jo huikeat 206 519 katsojaa (näyttökertojen määrä YouTubessa), mikä on todella iso määrä ottaen huomioon, millainen video on kyseessä.

Tämä video on jälleen todiste siitä, että nauruun, hauskuuteen ja kansan viihdyttämiseen riittävät hyvin simppelitkin asiat. Eläimet kaikessa söpöydessään ovat aina saaneet hyvälle tuulelle sekä ihastuttaneet ja naurattaneet hauskoilla kommelluksillaan.

Vaikka tämäkin video on muokattu näyttämään siltä kuin koira ja kissa laulaisivat, ei se tunnu ketään haittaavan. Päinvastoin, hieman huteralla paint-työkalulla piirretyt koiran ja kissan vartalot ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan täysin hulvattomia.

    Hauskat eläinvideot naurattavat

    Koira ja kissa laulaa 2 -video ei ole ainoa internetkansaa naurattava eläinvideo. Koira ja kissa laulaa 2 -videon suosion siivittämänä Internetissä alkoi levitä myös monia muita muokattuja eläinvideoita, joista osa on saavuttanut yhtä suuren suosion, kuin koira ja kissa laulaa videotkin. Myös aidot, hauskat eläinvideot ovat saavuttaneet supersuosion YouTubessa ja lähteneet kiertämään mm. sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Kissa käy WC:ssä -video on kerännyt huikeat 272 520 näyttökertaa. Vielä suuremman suosion on saavuttanut Kissa yrittää mennä laatikkoon -video, jonka YouTuben näyttökerrat ovat huikeat 1 172 242! Voidaan siis todeta, että kissojen ja koirien temmellykset todellakin kiinnostavat ja viihdyttävät ihmisiä! Kissat ja koirat eivät suinkaan ole ainoita eläimiä, jotka hauskuuttavat videoilla. Viime aikoina etenkin vuohien seikkailut ovat alkaneet naurattaa ihmisiä. Videoilla on nähty niin pikkuvuohia kuin isompiakin hyppimässä ja pomppimassa sekä tekemässä kaikkea hauskaa.

    Koira ja kissa laulaa 2 -video osoittaa, että aina hauskojen videoiden tekemiseen ei tarvita kalliita ohjelmistoja, laitteita ja alan koulutusta. Joskus riittää, että keksii hauskan idean ja toteuttaa sen rohkeasti. Koira ja kissa laulaa -videota voisi verrata Angry Birdsiin. Myös Angry Birdsin pelien maailmassa idea on hyvin yksinkertainen: ammutaan linnuilla possuja, jotka havittelevat lintujen munia. Samalla tavoin koira ja kissa laulaa -video on toteutettu hyvin yksinkertaisesta ideasta, mutta varsinainen toteutus on osoittautunut supersuosituksi ja yllättävän hauskasti. Tämä osoittaa, että ideoinnissa kaikki ideat kannattaa ottaa huomioon, monesti ne kaikkein yksinkertaisimmat ideat voivat olla kultakaivoksia. Ja totuus on, että eläimet naurattavat aina. Olivatpa ne koiria, kissoja, kanoja, lehmiä tai suloisia pandakarhuja, jotka hulluttelevat ja temmeltävät ohjaajiensa kanssa. Tärkeintä on, että joku saa idean jakaa kuvaamansa video sosiaaliseen mediaan!

    Koira ja kissa laulaa videon eri versiot

Koira ja kissa laulaa 2 -videota edelsi Koira ja kissa laulaa 1 -video. Kyseisellä videolla samaiset koira ja kissa laulavat (laulu on siis kissan maukumista ja koiran haukkua) trooppisessa ympäristössä. Sekä koiran että kissan vartalo on tälläkin videolla piirretty paintilla tai jollakin muulla piirustusohjelmalla. Lisäksi koira on saanut taustalleen meren ja hiekkarannan, kun taas kissa omalla lauluvuorollaan on trooppisessa metsässä. Tämä video on saanut Internetissä 103 209 näyttökertaa, joten sitä on katseltu hieman vähemmän kuin seuraajaansa. Joka tapauksessa molemmat koira ja kissa laulaa -videot ovat saaneet yllättävän suuren fanijoukon taakseen, joten mielenkiintoista on nähdä, että tuleeko videoille vielä kolmososa, joka kantaisi todennäköisesti nimeä Koira ja kissa laulaa 3.

    Koira ja kissa laulaa 2 -video oli niin suosittu, että katsojat toivoivat siitä pidempää versiota alkuperäisen alle 30 sekuntia kestävän videon lisäksi. Nyt YouTubesta löytyykin lyhyen version lisäksi myös huikeat 10 minuuttia kestävä video. Video löytyy YouTubesta nimellä Koira ja kissa laulaa 10h. Se on saavuttanut jo 187 365 näyttökertaa! Videon katsoneet kertovat nauraneensa maha kippurassa videolle ja yrittäneensä jopa laulaa videon mukana. Koira ja kissa laulaa videoiden suosio on ollut yllättävän suuri. On hauskaa huomata, miten ihmiset villiintyvät eläinvideoista ja toisaalta huomata Internetin ja sosiaalisen median voima. Etenkin Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa hyvät videot lähtevät kiertämään alta aikayksikön leviten helposti Suomen lisäksi myös muualle maailmaan. Tarvitaan ainoastaan joku joka kuvaa videon, saa huikean idean ja jakaa videonsa Internetiin.